Historien om Haddonstone

feb 23, 2022

Haddonstone blev etableret i 1971 af vores nuværende administrerende direktørs far, Robert ‘Bob’ Barrow. Bob producerede kun syv dekorative havedesigns af høj kvalitet fra sin beskedne Northamptonshire-garage i Storbritannien. Seks af disse designs kan stadig købes hos Haddonstone, og mange fortsætter med at være bestsellere den dag i dag. Vi kalder gerne disse produkter for “Haddonstone Originals”.

Et år efter Haddonstone startede op, udstillede vi for første gang på det verdensberømte Chelsea Flower Show og har gjort det i mange år siden.

 

Siden den tidlige begyndelse er vores hjem- og havekollektion blomstret, og vi tilbyder nu over tusinde standarddesigns til vores kunder over hele verden. Vores produkter er tilgængelige i traditionelle, moderne og klassiske stilarter og omfatter springvand, statuer og solur, samt plantekasser, havemøbler, fuglebade og balustrader.

Som brand fejrede vi vores 50 års jubilæum sidste år, og det var dejligt at se tilbage på alt det, vi har opnået.

Vores nuværende administrerende direktør, David Barrow sagde:

“Vi er glade for at fejre vores 50 års jubilæum. Haddonstone blev skabt af min far, der arbejdede ud af vores garage med disse originale havedesigns. Nu, 50 år senere, er vi en international virksomhed med over tusinde designs og med kunder over hele kloden. Jeg er usædvanlig stolt af Haddonstone; ikke kun på grund af, hvad vi har opnået i løbet af denne tid, men også de fantastiske mennesker, der har gjort denne virksomhed til, hvad den er, og af, hvad vi vil opnå sammen i de kommende år.”

Håndlavede designs fremstillet med kærlighed for produktet. For at forblive tro mod vores arv, er alle vores produkter håndlavede i vores egen fabrik.

“Som brand fejrede vi vores 50 års jubilæum sidste år, og det var dejligt at se tilbage på alt det, vi har opnået.”

Vi elsker det, vi laver – og det viser sig. Hvert medlem af Haddonstone-teamet deler vores kerneværdier for at levere uovertruffen ekspertise og det højeste niveau af dygtighed og håndværk. Mange af vores kollegaer har været hos os i over 30 år og hjulpet med at levere de støbte haveornamenter  i hø jkvalitet , som vores kunder kender og elsker.

Hos Haddonstone er vi stolte af at producere støbte haveornamenter af højeste kvalitet til vores kunder. Alle vores produkter fremstilles på bestilling, så du kan være sikker på, at hver eneste af vores produkter er produceret til den allerhøjeste standard og stolt bærer Haddonstone kvalitetsstemplet. Frem for alt brænder vi for at skabe produkter, der vil inspirere dig og holde i mange år fremover.

I løbet af de sidste 50 år har vores team samarbejdet med tusindvis af kunder i hele Storbritannien og på verdensplan.

Vi har hjulpet kunder med at gennemføre en bred vifte af imponerende bolig, have- og kommercielle landskabsprojekter. Vores fantastiske design pryder landskaberne i National Trust-ejendomme, parker, paladser og statelige hjem i Storbritannien, Europa og andre steder rundt omkring i verden.

“Hos Haddonstone er vi stolte af at producere støbte haveornamenter af højeste kvalitet til vores kunder. Alle vores produkter fremstilles på bestilling, så du kan være sikker på, at hver eneste af vores produkter er produceret til den allerhøjeste standard og stolt bærer Haddonstone kvalitetsstemplet.”

Vores arkitektoniske stenværk kan også findes på private boliger, store bebyggelser og mange berømte bygninger. Nogle af vores mindeværdige projekter har inkluderet:

Det engelske kongelige haveselskab i Wisley hvor vi har skabt en fontæne til deres eksotiske haveområde. Opgaven fra haveselskabet lød på  at skabe et et helt specielt  springvandsdesign til deres anerkendte eksotiske have i Wisley, som åbnede i 2017. Den har stiliseret passionsblomst design på fontæne piedestalen samt en specialfremstillet ananas som top.

Eton College fontæne

Vi blev også bedt om at kopiere den berømte tre-etages stenfontæne ved Cloister Court of Eton College, Windsor.

Eton College er en berømt offentlig skole i Storbritannien. Originalen var slemt udvisket, og vi blev bedt om at hjælpe med at genoprette denne berømte fontæne til sin tidligere herlighed.

Den etagedelte Eton College Fountain består af udsmykkede piedestaler, der understøtter tre dekorative skalskåle, og i toppen en naturalistisk knop.

Poundbury

Den prestigefyldte Royal Pavilion i Poundbury, Dorset, stillede os over for en exceptionel udfordring. Som et af Storbritanniens største projekter indenfor sin genre, producerede vi mere end tusind forskellige komponenter, herunder ti tusinde individuelle specialdesignede stykker.

Poundbury-udviklingen er hertugdømmet Cornwalls byudvidelse af amtsbyen Dorchester. Visionen fra HKH Prinsen af ​​Wales, har modtaget verdensomspændende anerkendelser fra arkitekter, byplanlæggere og akademikere siden dens officielle åbning i 2018.

Hamilton Gardens

Vi var glade for at blive bestilt af prisvindende Hamilton Gardens i New Zealand til at hjælpe dem med at færdiggøre deres smukke maleriske haver. Vores team leverede en skræddersyet pavillon, statuer og andre skønne haveornamenter.

Haddonstone er enormt stolt af sine præstationer gennem de sidste 50 år og ser frem til at producere flere håndstøbte haveornamenter.

Blogindlægget er skrevet af Nicola Clements, Marketing & Communications Manager, Haddonstone

Relaterede indlæg

Havemøbler for livet

Havemøbler for livet

Dagene bliver længere, fuglene kvidrer, og tankerne vender tilbage til skønne varme dage tilbragt udendørs. Det er tid til at ryste vintertøjet af ​​sig og begynde med at drømme om skønne eftermiddage tilbragt med at slappe af i skønne havemøbler. Vores engelske...