Havemøbler for livet

feb 23, 2024

Dagene bliver længere, fuglene kvidrer, og tankerne vender tilbage til skønne varme dage tilbragt udendørs. Det er tid til at ryste vintertøjet af ​​sig og begynde med at drømme om skønne eftermiddage tilbragt med at slappe af i skønne havemøbler. Vores engelske havemøbler er håndfremstillet i genbrugsaluminium. Selve teknikken gør, at møblerne er så robuste, at de kan stå udenfor hele året. På den måde kan du nyde haven både sommer og vinter. I vinteren er er det bedst med en frakke og en kop varm kakao.

Vi tilbyder en møbelstil til enhver smag.Oxley`s møbler findes i 7 smukke serier. På snebilledet er det Barrington sættet og på det allerførste billede i indlægget er det Artemis sæt, der er vist. Nedenstående ses et 6 personers sæt i farven Mokka med hynder i farven Ecru.

De 7 serier er inspireret af forskellige lande og flora. Der er enkle designs og mere udsmykkede designs, men fælles for dem alle er en hel unik siddekomfort.

  • Luxor serien, De gamle egyptere brugte en hel del dyrebilleder i deres templer og artefakter, og dette design er opkaldt efter deres gamle hovedstad, Luxor. Designet har et løvehoved på hver stolearm og et løvehovedmotiv på ryglænet med en løveklo detalje på hver fod.
  • Rissington, er buddet på den klassiske bambusstol, der har været brugt i århundreder. Den har krydsende mønstre af trekanter og kurver i bænkens ryg, som ligeledes er replikeret i sædet og benstøtterne. På billedet til venste ses et 6 personers sæt i farven Elfenben.
  • Scroll serien, de smukke sammenflettede linjer i Scroll designet er inspireret af stenudskæringer, der går tilbage til de britiske øer og de gamle keltere
  • Sienna serien, er et meget populært design. Diamantdetaljen på ryglænet er en detalje som har udspring i både gamle og nye bygninger. Under hynden har sædet en smukt vævet design.
  • Artemis serien, er inspireret af Curule-sædet, der går tilbage til det antikke Rom, opkaldt efter den græske jagtgudinde
  • Barrington serien, er inspireret af en detalje fra en 1872 pen- og blæktegning af en bed kant tegnet af havedesigneren Gertrude Jekyll.
  • Grande serien, går tilbage til barokperioden i det 18. århundredes Frankrig. Den har ekstremt indviklede detaljer på sæderyg og ben, som kun kan opnås gennem sandstøbning, og skaber en tronelignende effekt. På billedet til venstre ses et 6 personers Grande sæt i farven Mokka samt hynder i special stof.

Vores leverandør Oxley´s Furniture er ekspert i at fremstille havemøbler, der holder livet ud. At de også er bæredygtigt fremstillet er jo blot et ekstra plus!

Oxley´s møbler er fremstillet i genbrugsaluminium. Aluminiumet bliver smeltet og renset inden det fyldes i sandstøbeformen. De enkelte dele svejses sammen. Derefter slibes møblet inden det får dens grundlarkering. Tilsidst sprøjtelakeres det i den af kunden ønskede farve. Når møblerne er tørre er de klar til at blive sendt afsted til kunden. De pakkes med hynder i farver efter kundens valg. Ovenstående billede ses et 8 personers  Artemis sæt i farven Hvid.
På vores hjemmeside kan møblerne bestilles i 5 standardfarver og hynderne i 9 standardfarver. Men der findes yderligere 10 farver som man kan vælge uden merpris.Ydremere tilbydes 3 speciel farver, der kan bestilles mod et tillæg. Det samme gælder for hynder og puder. Stoffet der benyttes til puder og hynder er i stof som er behandlet således, at det er vand, skimmelsvamp og UV resistent og smudsafvisende. Luxor sættet på ovenstående billede er til 8 personer i farven Mokka med hynder i farven Maize.

Kontakt os hvis vi skal levere dine nye havemøbler !

Relaterede indlæg

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.