Havens Kunsts

Produkter

Bygningsudsmykning

Haddonstones bygningsudsmykninger består af et omfattende sortiment fra døre-, indgangs-, gulv-, og vægdekorationer til vinduesrammer.

Byg klassisk stil ind i dit hjem med balustrader, balustre, søjler og pilasters, der stammer fra det arkitektoniske antikke Grækenland og Rom. Få fantastisk indgangs- og indkørselspartier til hjemmet med Haddonstones, pilasters, døromgivelser, og klassiske porticos samt kugler og andre ornamenter som top figurer til murede indgange.

Arkitektoniske sten vindue detaljer er også tilgængelige for bestilling. Standard vinduesdesign omfatter vindueskarme og vinduesomgivelser. Luksuriøse støbte gulvbelægningsprodukter, herunder fliser og trin til indvendige og udvendige gulve som f.eks. til porticos, templer eller terrasser er også tilgængelige i mange varianter.

Indgangsportaler

Dør omgivelser i støbt sten af ​​Haddonstone. Haddonstone har et stort udvalg af støbte stendørs rammer, herover William Kent Door Surround, der er tilgængelig med eller uden gavl.

Støbte stendørs rammer som findes med halvsøjler, pilasters og entablaturer er velegnede til både indvendige og udvendige indgangspartier. Kontakt os for mere information.

Indkørsler

Haddonstone fremstiller ornamenter, toppe og kugler til mursten eller støbte søjler. Alle er designet til at gøre det første indtryk dine besøgende vil have af dit hus, hotel, kontor eller park til en oplevelse man husker.

Ornamenter, kugler og baser vil normalt være placeret oven på murede søjler eller tårne og kan også bruges til at udsmykke en dør-indgang. Indgangspartier kan også udformes med Haddonstone balustrader. Haddonstone har en bred vifte af indgangsvarianter. Alle indgangsmodeller  fremstilles i støbt sten. Det er således muligt for en arkitekt, entreprenør eller kunde at kombinere arkitektoniske stenkomponenter for at skabe et unikt indgangs- eller portikont design i en georgisk, neo georgisk eller georgisk Revival-stil.

Trapper

Haddonstone har en række støbte sten trin og trapper. De støbte sten trin og trapper er perfekte til bolig- og erhvervsprojekter. Haddonstone’s støbte stentrin og trapper kan bruges i forbindelse med med trappe forløb hvor der igår balustrader  fra Haddoncraft. Produkterne kan bruges både inden og undendørs.

Havebygninger

Havepavilloner har haft flere størrelser og funktioner. Det har været betegnelsen for mindre lysthuse og slotte men især har benævnelsen været brugt om et tempel lignede hus.

Pavilloner eller templer har især i det 18 århundrede været brugt dels som udsmykning men også et sted hvor man kunne krybe i ly for regnen.

Haddonstone fremstiller pavilloner og templer, der fremstår som de tilsvarende originaler fra en svunden tid. Billedet her er fra Claus Dalbys vidunderlige have.