Havens Kunst’s kommende

Arrangementer

Kommende arrangementer

Her vil du nedenfor altid finde vores kommende events og arrangementer.

Vi afholder løbende arrangementer for dig her i Havens Kunst. Arrangementerne vifter bredt lige fra foredrag med forfattere og ekspert seminarer til sommermarked og julestue.
 
Alle arrangementer vil blive afholdt på adressen: Gødstrup Bygade 2, 4684 Holmegaard

Tulipan seminar

Seminar med Michel de Bruine, tulipanekspert/leverandør. Det er 16. maj 2022 kl. 17.00.

Michel de Bruine fra Tulipstore, Havens Kunst primære leverandør af forårsløg, kommer og fortæller om den skønne blomst. Michel har endvidere en stor tulipan udstillingshave i sit hjemland Holland.

Du vil kunne høre om tulipanens historie, de forskellige varianter, kombinationer samt nyde de mange tulipaner i udstillingshaven.
 
Der vil blive serveret en let anretning.
 

Pris pr. billet 95,-

Sommermarked 2022

Kom til vores hyggelige sommermarked. Det er 19. juni 2022 kl. 10.00 – 16.00.

Vi inviterer kunstnere og butikker, med alt til haven, ind i vores udstillingshave. Vi kan allerede nu løfte sløret for at I på dagen blandt andet kan møde: Den engelske gartner og vores smed, som fremstiller alt vores jern til haven.

Du kan i ro og mag gå rundt og nyde alle blomsterne og haveornamenterne i haven samtidig med, at du kan gøre en god handel.

Der vil være mulighed for at købe overskudsplanter fra vores udstillingshave samt nyde en kop kaffe/te og småkager. Sidstnævnte er inkl. i billetprisen.

Vi glæder os til at se jer!
 

Pris pr. billet 15,-