Havens Kunst’s kommende

Arrangementer

Kommende arrangementer

Her vil du nedenfor altid finde vores kommende events og arrangementer.

Vi afholder løbende arrangementer for dig her i Havens Kunst. Arrangementerne vifter bredt lige fra foredrag med forfattere og ekspert seminarer til sommermarked og åben julehave.
 
Alle arrangementer vil blive afholdt på adressen: Gødstrup Bygade 2, 4684 Holmegaard

Foredrag om den klassiske have

Indehaver Tina Thorsby fortæller om det at indrette en klassisk have.

 

Kom til en hyggelig eftermiddag/aften i Havens Kunst inspirationshave. Hør historien om tilblivelsen af haven, som blot er 3 år gammel. Haven er indrettet i engelsk stil med haveornamenter, fortæner, drivhus, orangeri indrammet af flere hundrede roser, buske og planter.

Arrangementet er en blanding af foredrag og rundvisning. Vi serverer et let anretning med tilhørende drikkevarer (vand, øl eller vin) under foredraget.

Anrrangementet koster pr. person DKK 150,-

Vi afholder denne hyggelige eftermiddag/aften på følgende datoer:  lørdag d.10 juni samt lørdag d. 19 august, Begge arrangementer starter kl 17.00 og vi forventer at arrangementet varer et par timer.

Sommermarked 2023

Vi gentager succesen fra sidste år med at holde sommermarked i Havens Kunst. Vi får spændende udstillere som tilbyder håndværk og produkter fra og til haven. Samtidig kan man gå en tur rundt i Havens Kunsts inspirationshave samt nyde en kop te eller kaffe med kage (er inkluderet i prisen) på terrassen eller på en af de mange bænke.

Det er 11. juni 2023 kl. 10.00 – 16.00.

Udstillere:

  • Den engelske gartner shop, se deres hjemmeside her
  • Det lille orangeri , se deres hjemmeside her
  • Jernting, se deres hjemmeside her
  • Havens Kunst, du befinder dig på hjemmesiden nu.

Hold øje med listen da den udviddes .