Drømmer du også om topiaries

dec 3, 2017

Havens Kunst kan nu tilbyde skønne jernstativer til udformning af Topiaries. Topiaries  er en form for have kunst som er meget populær i England. 

Med Topiary menes en busk som er klippet og formet efter en bestemt form. Det kan være kugler, pyramider eller dyre former.

Topiaries er en gammel form for havekultur. Navnet stammer helt tilbage fra det latinske navn for en landskabsarkitekt: Topiarirus. Topiaries betyder i vores dage at forme buske i et bestemt mønster eller form.

Populære buske, der bruges er især buksbom som giver en god tæt form, men også taks , thuja, laurbær, myrte samt liguster er gode til topiaries.

Med Topiary menes en busk som er klippet og formet efter en bestemt form. Det kan være kugler, pyramider eller dyre former.

Vidunderlig svane 61 cm.

Agrumi som Havens Kunst kan tilbyde varer fra, tilbyder de fineste topiary former til haven. De er alle håndmodelleret i England efter gamle traditioner og dermed i fineste kvalitet.

Dejlig mops 41 cm.

De har mere en 15 forskellige hunde racer som man kan forme. Vi fandt vores mops som vi skal i gang med i haven. Har du en race som du ønsker i haven så kontakt os.

Flot pyramide 152 cm.

Du kan også forme de mest vidunderlige pyramider, som skaber form og fokus punkter i haven.

Skøn hane 74 cm.

Der findes en god engelsk bog om emnet som kan købes på Saxo. Den hedder: A Practical Guide to Topiary – The Inspirational art of clipping, training and shaping plants af Jenny Hardy.

Smuk sommerfugl 64 cm.

Relaterede indlæg