Den skønne Regency serie

jul 16, 2017

Regency. Denne skønne stil stammer og har sit navn fra Regency tiden i England. Perioden går fra 1795 til 1837. Stilen er en meget smuk enkel stil.

Regency perioden  var  perioden, hvor Kong George 3 blev vurderet uegnet til at regere, og hans søn regerede i hans sted som Prinsregent . Ved George 3.’s død i 1820 blev prinsregenten Kong George 4.

Prinsregenten George 4

Den egentlige Regency periode hvor Kong George 4 var prinsregent var mellem 1811–1820. Men Rengency perioden betegnes fra 1795 til 1837, som omfatter den sidste del af Georg 3.s regeringstid samt hans sønner Georg 4.s og William 4, indtil Dronning Victoria kom på tronen.

Regency arkitektur

Denne stil er populær på grund af den smukke klassiske stil. Haddonstone har derfor en hel serie, som udspringer i denne skønne Regency stil.

Et af de mest populære sæt fra Haddonstones Regency serie er den skønne krukke og piedestal. Den har utallige anvendelsesmuligheder med sommerblomster.

Regency krukke og piedestal tilplantet med petuniaer.

Denne stil er populær på grund af den smukke klassiske stil. Haddonstone har derfor en hel serie, som udspringer i denne skønne Regency stil

Regency krukke med skovanemoner.

Regency serien omfatter ligeledes et bad til havens fugle. Fuglebadet er en rigtig god ide for at lokke fuglene ind i haven. har man samtidig plantet træer og/eller buske med bær, er man sikker på, at de bliver. Med fugle i haven holdes insektbestanden i haven på det rette niveau.

Ønsker man mere vand i haven har Haddonstone ligeledes en Rengency fontænen, som passer ind i de fleste af Haddonstones bassiner.

Relaterede indlæg