Havens Kunst’s inspirationshave

En magisk stemning

Havens Kunst flyttede i juli 2019 til Gødstrup!

Gødstrup en idyllisk lille by i Holmegaard tæt på Næstved. Byen ligger i skøn landlig natur blandt bakker og slotte. Herfra er det nemt at besøge blandt andet Gisselfeld, Paradehuset, Gavnø slot.

Købet af landstedet i Gødstrup har muliggjort bedre lagermuligheder samt indretning af en helt ny 1500 m2 stor inspirationshave. I 2023 er yderligere 700 m2 tilført hvor der er ved at blive etableret en skovhave.

Indret en klassisk have

I inspirationshaven vil du kunne se hvordan man kan indrette en klassisk have med de haveornamenter som vi tilbyder i butikken. Vi vejleder gerne dig i dine projekter så du opnår den stemning som du ønsker,

Vi har indrettet haven i områder således at man kan se buster, stuer, krukker samt bassin og fontæner. Der er mulighed for at se de forskellige farver, som vi leverer haveornamenterne i.

Farveprøver

Ønsker du, at farven på dine krukker, statuer eller andre ornamenter skal passe til dit hus kan vi tilbyde dig at få farveprøver med hjem.

Så kan du i ro og mag vurdere farverne. Vi hjælper gerne med råd og vejledning.

Åbningstid

Haven er åben fra 1 april og indtil 31 oktober. Åbningstider er søn- og helligdage kl 10-16. Andre tidspunkter kan aftales.

 

Vi afholder løbende arrangementer for dig her i Havens Kunst. Arrangementerne vifter bredt lige fra foredrag med forfattere og ekspert seminarer til sommermarked og julestue. Se mere om vores arrangementer her.