Centerfigurer til bassiner

Centerfigurer til  bassiner

Vis:
Filtrer efter:
Dreng med delfin fontæne i farven Portland

Dreng, der holder en delfin er en skøn lille figur, der ofte bruges sammen med den napoliteanske fontæne. Men denne lille charmerende figur kan ligeledes bruges som selvstændig centerfigur i bassiner. Prisen er inkl. slangesæt X341, men eksl. pumpe X201.

DKK 2.000,00

- +
Westlodge fontæne i farven Portland

West Lodge fontænen er en elegant center fontæne til vores bassiner. West Lodge fontænen er en replikat af samme fontæne, der blev fremstillet til West Lodge Park Hotel i Hertfordshire. Denne elegante fontæne er ideel til brug til f.eks Torus bassin kanten.

DKK 5.100,00

- +
Fontainebleau fontæne i farven Portland

Fontainebleau fontænen er en elegant replikat af en 1800 tals marmor krukke. Fontænen er skøn på en piedestal f.eks Winslow piedestalen i både det  det Klassiske bassin Torus bassin samt det Romerske bassin.

Fontainebleau fontænen ses her på en stor winslowpiedestal i det klassiske bassin str. small med glasfiberliner

DKK 10.600,00

- +
Italiensk fontæne i farven Bath

Den italienske fontæne er en skøn fontæne, der forestiller 3 delfiner som er snoet om hinanden. Deres haler bærer den flotte fontæneskål med det klassiske æg og dart mønster på kanten. Fontænen er ideel hvor man ønsker en centerfigur og stråle med højde.

Denne fontæne passer ind i de fleste bassiner fra Haddonstone f.eks  Torus bassin samt det Romerske bassin Den kan ligeledes etableres i eksisterende bassiner.Det er en kopi af en jernfontæne fra midten af 1800 tallet.

Anbefalet pumpe X220.

DKK 11.900,00

- +
Vandnymfefontæne i farven Portland

Vandnymfe fontænen er en charmerende figur i klassisk position. Den kan placeres ved kanten ad et bassin eller som central fontæne på en af Haddonstones piedestaler. Af bassiner til fontænen kan vi tilbyde det Klassiske bassin , Torus bassinet samt det Romerske bassin.

Prisen er inkl. slangesæt men eksl. pumpe X210.

DKK 9.900,00

- +
Regency fontæne i farven Bath

Den skønne Regency fontæne som er en del af Regency serie, der også omfatter krukke, piedestal og fuglebad. Denne fontæne passer ind i de fleste bassiner fra Haddonstone  Den kan ligeledes etableres i eksisterende bassiner. Prisen er Inkl springvandstud i messing samt slanger X350 Eksl. pumpe X210.

 

DKK 2.400,00

- +