Regency piedestal

Regency piedestalen B330 er en enkel piedestal, der passer smukt sammen med Regency krukken A530. Denne skønne stil stammer og har sit navn fra Regency tiden i England 1795 til 1837. Tiden er opkaldt efter den daværende Prins regent George, (senere Georg IV), som regerede i stedet for sin far Georg d III, der led af en sindssygdom. Stilen er en meget smuk enkel stil. Rengency piedestalen B331 er noget større passer blandt andet til Victoria krukken A695.

 Regency piedestal

Bestillingsnummer: B330, Pris DKK 900,-  B331, Pris DKK 2.900,-  

Farver:

 portland 0 0      bath 0 0      terracot 0 0          

Portland           Bath               Terracotta           


Størrelse

B330

Dimensioner Mål
Højde 43cm
Vægt 33kg
Bredde i top 22cm
Bredde i bund 28cm

B331

Dimensioner Mål
Højde 45,5cm
Vægt 80kg
Bredde i top 30,5cm
Bredde i bund 35,5cm
  
Bestil varen B330/B331 via kontaktformularen eller ring 4215 5945

Haveornamenter

Bacchante med rhodendendron web

Haveornamenter er en vifte af støbte buster, statuer, krukker mm. i fint stenmateriale, som er 100% frostsikre.

Læs mere

 

Havemøbler

bænk forside web

Siddepladser i haven kan man ikke få nok af og med en bænk fra Haddonstone har man samtig et lille kunstværk.

Læs mere 

Havebygninger

Orangeri Haddonstone forisde web

Hvis man har stor plads i haven og vil gå all in, som på billedet af orangeriet ovenover, så tilbyder  Haddonstone ligeledes orangerier, pavilloner og templer.

Læs mere

Efterårs TILBUD

Regency og havelåge i efterårsskrud modul 3

 Efterårs tilbud

 Gør drømmen til virkelighed allerede nu. Efteråret er en god sæson til at købe haveudsmykning i. Man kan med stor fordel udnytte efterårets og vinterens vejr til at give haveornamenterne naturlig patina. Her i efteråret tilbyder vi den populære Regency krukke med piedestal.

Tilbudspris DKK 1.900,- inkl.moms eksl. fragt fra Havens Kunst til bopæl.

Vores normale pris er DKK 2.600,-

Tilbuddet gælder til og med 31-12-2018

 

 

 

 

Mød os i 2019

 Magnolie og haddonstone 350x

 

Mød Havens Kunst i 2019

Den sidste udstilling for i år er vel overstået. Tak til alle som kom forbi vores stand til julemarked på Bernstorff slot 7-9 december.  I 2019 bliver der også mulighed for at møde Havens Kunst på udstillinger og markeder. Første gang er til Sanderumgaars forårsmarked 5 maj 2019. Den 29 maj-2 juni er vi at finde på Mit Hjem er Mit Slot og 20-23 juni udstiller vi på CphGarden. Sidstnævnt er Haveselskabets store havefest af en udstilling. I 2017 fandt den første CphGarden sted med stor success, vi regner med at i 2019 vil endnu flere finde vej til udstillingen.

Vi ser frem til at møde jer !

Havens Kunsts Blog

Large Octagonal Jardiniere HA505 A 0

 Havens Kunsts blog

Alle Haddonstones krukker og statuer er genskabt i hånden ud fra ældre kunstværker. Haddonstone har fået mange af disse opgaver af National Trust som varetager vedligeholdelse af slotte, parker og herrgårde i England. På bloggen fortæller vi mange af kunstværkernes historier foruden viser indlæg fra vores projekter, som vi har udført hos kunder og til udstillinger. Billedet ovenover er fra vores seneste indlæg om store nutidige krukker til haver og anlæg.

Følg med på Havens Kunsts blog

Drømmer du?

slotsbyens anlæg

 

 

Drømmer du om....

en skøn fontæne, et romantisk haveanlæg anlæg eller begge dele så kan Havens Kunst nu tilbyde dig det i en samlet pakke. Havens Kunst har samarbejde med Slotsbyens Anlægsgartner som har mere end 30 års erfaring indenfor anlæg af haver og er specialister i både moderne og historiske haveanlæg. Gør din drøm til virkelighed idag.

Gå til Slotsbyens hjemmeside