Havens Kunst

Tina og Pan

Da jeg for første gang så nogle af Haddonstones produkter var min interesse straks vakt. Jeg har altid været fascineret af engelsk og fransk havekunst hvor man flittigt benytter krukker og figurer blandt de skønne planter. Så da jeg selv fik muligheden for at købe et par produkter ved fabrikken i England sad jeg godt nok længe og granskede alle de smukke ting i det tilsendte katalog for at vælge det helt rette til min have.

Det viste sig, at Haddonstone er et meget professionelt firma at handle hos. Jeg fik utrolig fin service. Derfor spurgte jeg dem, om jeg ikke kunne hjælpe dem i Danmark med hensyn til at forhandle deres produkter. Det gik de med på og jeg er derfor glad for at kunne tilbyde deres vidunderlige produkter til haver i Danmark under navnet: Havens Kunst.

Havens kunst har et bredt udvalg af Haddonstones produkter i udstillingshaven i Kastrup. Men Havens Kunst forhandler og kan naturligvis levere samtlige af Haddonstones mange skønne havekrukker og ornamenter.

Der ydes 5 års garanti på Haddonstones haveornamenter.

Besøg også Havens Kunsts webshop. Webshoppen finder du i menu linjen yderst til højre. I webshoppen finder du en del af Haddonstones produkter, jern ornamenter til haven samt topiaries. Der vil løbende blive tilført flere og nye produktgrupper.

Alle varer fra Haddonstone kan bestilles og sendes direkte til deres adresse eller afhentes på Havens Kunsts adresse. Agrumi som leverer topiries til Havens Kunst fremstiller langt flere dyr og former end der er i Webshoppen. Der tager ligeledes i mod special bestillinger. Kontakt os her.

Hvis du ønsker at læse mere omkring produkternes oprindelse eller historie kan du med fordel læse de de mange artikler på Havens Kunsts blog. Den findes her.

Velkommen til Havens kunst og Haddonstones magiske univers af haveudsmykning!

 

 

 

Haveornamenter

ISIS STATUE

Haveornamenter er en vifte af støbte statuer, krukker mm. i fint stenmateriale, som er 100% frostsikre.

Læs mere

 

Havemøbler

BAENK 250x150

Siddepladser i haven kan man ikke få nok af og med en bænk fra Haddonstone har man samtig et lille kunstværk.

Læs mere 

Havebygninger

TEMPEL

Hvis man har stor plads i haven og vil gå all in, som på billedet ovenover, der er fra Claus Dalbys have, tilbyder Haddonstone ligeledes pavilloner og templer.

Læs mere

Vand i haven

LOTUS FONTAENE 3

Vandfontæner og springvand skaber en helt særlig stemning i haven.Det er både udsmyknings og lydmæssigt

Læs mere

Marked på Fyn

Sanderumgård web

Havens Kunst udstiller til forårsmarked på Sanderumgaard

Søndag d 6 maj fra kl 10-16 holdes det fantastiske forårsmarked på Sanderumgaard. Havens Kunst udstiller et bredt udvalg af Haddonstones skønne ornamenter, topiaries samt jernkunst til haven. Kom til det skønne fyn og se alle de mange skønne stande med alt fra planter til haveprodukter samt fødevare og delikatesser.

Læs mere

NYHED WEBSHOP

jernkurv lille

Webshop

Det er med stor fornøjelse at Havens Kunst kan informere om at Havens Kunsts webshop nu er åben. Adgang findes i menulinjen i højre side eller klik her. I webshoppen findes en del af Haddostones produkter,skøn jernkunst til haven samt vidunderlige topiaries.

Velkommen i webshoppen!

Driv KRUKKE

drivkrukke 2

Rabarberdriv Krukke

En nyttig og praktisk krukke. Den hjælper rabarberne på vej samtidig med, at den pynter i haven. Den er desuden 100% frostfri og kommer med 5 års garanti.

Pris: TLA532 DKK 1.200,-

Læs mere

 

VIN KRUKKE

Vinkrukke på Regency piedestal forside

Vinkrukke og Regency piedestal

Den vidunderlige vinkrukke passer smukt på Regency piedestalen

Pris: Vinkrukke A705  DKK 900,-

Pris: Regency piedestal B330 DKK 600,-

Læs mere