Haveornamenter

 Haveornamenter luft om sommeren

Agrumi er en serie af engelske håndfremstillede topiaries, de findes i utallige dyre og geometriske former. Bestil produkterne her

Haddonstones verden af klassike haveornamenter, havekrukker, stuer, havemøbler og fontæner går tilbage til 1971. De er alle støbt på fabrikken i England i en unik kalksten blanding, der gør at produkterne fuldstændig ligner de originale gamle sandstenfigurer og kalkstensfigurer.

Mange af krukkerne, busterne og statuerne er replika af kendte gamle er fremstillet efter ønsker eller værker, der den dag i dag forskønner parker og haveanlæg ved slotte og herregårde. Bestil produkterne her

Med et Haddonstone produkt har man chancen for at erhverve et stykke haveudsmykning med historie fra et slot eller herregård.

Et Haddonstone produkt er en investering. Produkterne bliver kun mere skønne med årerne, grundet den naturlige patina, der fremkommer af vind og vejr.

Havens Kunst anbefaler dog, at man køber produkterne for at tilføre sin have noget helt exceptionelt smukt, der komplementerer haven på fornemmeste vis.

Havens Kunst serien af jernkunst, er fremstillet i smedjern, der hurtigt får den eftertragtede patina. En del af dem er udformet efter ønsker og forslag fra havefolk. Vi håber, at I vil synes om produkterne. Bestil produkterne her

Kontakt os

Havenskunst
v/ Tina Thorsby
Gødstrup Bygade 2
4684 Holmegaard
 
TLF: 4215 5945 - TlF: 2441 4818
 
Åbningstider:
 
Hver lørdag og søndag kl 10-14
 
NB: Vi holder lukket i den fysiske butik den 13 & 14 november hvor vi udstiller til julemarked på Kragerup Gods
 
Anden tid evt. på hverdage kan aftales, kontakt os venligst på TLF: 4215 5945

                                        Katalog 2019 web

 

Ønsker du Haddonstones store katalog?

SMS "KATALOG" samt dit navn og adresse til 4215 5945. Du betaler blot for portoen, kataloget er gratis. Med det 200 siders inspirationskatalog medfølger betalingsanvisning på på portoen, som pt er DKK 66.

 

Se og bladr i  Det store Haddonstone kataloget her

 

 

                                     Linkedin

 

                                     facebook logo

                     

                                     instagram logo

 

 

 

 

 


Salgsbetingelser

Samtlige priser er inklusiv moms og afhentet på Havens Kunsts adresse i Gødstrup.

Levering til købers adresse i Danmark kan særskilt aftales mod tillæg.

Ved bestilling af varer som ikke er på lager betales 25 % af ordrens værdi, de resterende 75 % betales ved afhentning eller levering.

Dog  gælder der for ordrer >DKK 25.000,- , at der betales 50% af ordrens værdi ved bestilling og 50% ved afhentning eller levering.

Der kan betales ved bank overførsel:: 3409 12126352 eller Mobilepay: 706835.

Ved fortrydelse eller returret følges dansk købelov.