Haveornamenter

eksempel

Haddonstones verden af klassike haveornamenter, havekrukker, stuer, havemøbler og fontæner går tilbage til 1971. De er alle støbt på fabrikken i England i en unik blanding, der gør at produkterne fuldstændig ligner de originale gamle sandstenfigurer og kalkstensfigurer. Mange af krukkerne, busterne og statuerne er replika af kendte gamle værker , der den dag i dag forskønner parker og haveanlæg ved slotte og herregårde.

Med et Haddonstone produkt har man chancen for at erhverve et stykke haveudsmykning med historie fra et slot eller herregård.

Et Haddonstone produkt er en investering. Produkterne bliver kun mere skønne med årerne, grundet den naturlige patina, der fremkommer af vind og vejr.

Havens Kunst anbefaler dog, at man køber produkterne for at tilføre sin have noget helt exceptionelt smukt, der komplementerer haven på fornemmeste vis.

Oversigt over haveornamenter

Kontakt os

Havenskunst
v/ Tina Thorsby
Bøgevang 25
2770 Kastrup

4215 5945

 

 

                                       Katalog

SMS "KATALOG" samt dit navn og adresse til 4215 5945 så sender vi det store 200 siders inspirationskatalog.

 

 


Salgsbetingelser

Samtlige priser er inklusiv moms og afhentet på Havens Kunsts adresse i Kastrup. Levering til købers adresse i Danmark kan særskilt aftales mod tillæg.

Ved bestilling betales 25 % af ordrens værdi, de resterende 75 % betales ved afhentning eller levering.

Der kan betales ved bank overførsel:: 3409 12126352 eller Mobilepay: 4215 5945.

Ved fortrydelse eller returret følges dansk købelov.